Over ons

Blauwstaalkeukens.nl

Wij maken elke dag niet-alledaagse keukens en keukencomponenten van Blauwstaal. Vele jaren zijn wij actief in keukenland en en hebben dus al veel hypes en trends voorbij zien komen. Dit heeft ons een schat aan ervaring opgeleverd waar wij dankbaar uit putten. Wij werken dan ook volgens het motto dat we alles wat niet mogelijk is, mogelijk willen maken. Onze klanten proberen wij altijd een product gebaseerd op dit motto aan te bieden. Als mensen bijvoorbeeld bij ons in Staphorst komen, treffen ze geen showroom Het onmogelijke, mogelijk maken; dat is ons motto.aan maar een fabriek met een presentatieruimte, waar al onze keukens en keukencomponenten en -voorbeelden staan opgesteld. Door mensen op die manier te verrassen heb je gelijk de aandacht. Vervolgens gaan we de fabriek binnen en laten we zien dat bij ons echt alles mogelijk is en met de hand word gemaakt, dat is echt één van onze sterke punten gebleken. Wij zijn hierdoor in staat alles, van front tot werkblad tot afzuigsysteem en zelfs gaspitten in eigen huis te produceren en te ontwikkelen. Daardoor kunnen we soepel en adequaat op de meest uit- eenlopende wensen van onze klanten reageren.

Presentatieruimte

Een keuken van Blauwstaal is compleet anders dan elke andere keuken Een keuken van Blauwstaal krijgt direct een compleet unieke uitstraling, niet te vergelijken met een andere keuken. Een keuken van Blauwstaal is namelijk compleet anders dan elke andere keuken. Uiteraard worden componenten ook in combinatie met hout, glas of ander materiaal gemaakt of geleverd. De ervaring leert echter dat onze klanten, zeker na een bezoek aan de fabriek, toch sneller kiezen voor een keuken van Blauwstaal.

Ontwerpen

Als een bezoek aan de fabriek is afgerond, beginnen klanten zich een idee te vormen van hun wensen én van de (onbegrensde) mogelijkheden van Blauwstaal. “Na een rondje in de fabriek gaan we meestal om de tafel met onze klant. Dan begint het schetsen en gaat de nieuwe keuken steeds meer leven. De ontwerpfase is eigenlijk wel één van de leukste dingen in het keukenvak. Het leuke van het ontwerpen van keukens en keukenelementen is namelijk dat, Laat je verrassen door de onbegrensde mogelijkheden van Blauwstaal.zoals eerder gezegd, elke keuken uniek is. Je begint dus elke keer weer opnieuw en ziet voor je ogen weer een heel nieuwe keuken ontstaan. Mensen verrassen met de mogelijkheden van een stalen keuken dat is het mooiste wat er is.”